گفتگوی شما و هر قرار ملاقات به صورت خصوصی ذخیره شده است.
شما آن را در منوی چت خود، زیر گزینه «ذخیره کد من» و در ایمیل تأیید خود پیدا خواهید کرد.
از ایمیلی که با آن رزرو کردهاید استفاده کنید.